Kisállat-biztosítás


Kiegészítő kisállat-biztosítást ma Magyarországon több biztosító is kínál.

Az árak és a feltételek nem igazán térnek el, de érdemes mindet megnézni, mérlegelni. Mindig alaposan el kell olvasni a szerződés minden pontját!

Cavailer King Charles spániel esetében ezeket a betegségeket találtuk, amik eleve kizáró okok.: a mitrális szívbillentyű ödémás degenerációja, xantin-húgykövesség.

Itt azért ne dőljünk hátra.

A biztosítók akkor sem fizetnek, ha a kutyusunknak bármilyen öröklődő betegsége van (pl. rejtett here miatti műtét) illetve az örökletes (genetikai) betegségek esetén sem. Ezért is fontos, hogy az általunk felsorolt örökletes (genetikai) betegségek szűréseit a tenyésztők elvégeztessék és a gazdik megbizonyosodhassanak annak meglétéről. 

A jó biztosítási tanácsadó segít eligazodni a sorok között, segít kiválasztani a számunkra megfelelő biztosítási ajánlatot. 


Oldalvédelem: A cavalierspaniel.hu összes oldalán megjelenő írásokra a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, azaz mivel minden írás a sajátunk, engedély nélkül kimásolni és máshol közzétenni, az írásos engedélyünk nélkül tilos! Kivételt képez ez alól, amikor a bejegyzés első sora kerül átemelésre, majd a folytatásért az oldalra kattint az olvasó.