Belföld


Szarvas Liget Wellness és Konferencia Hotel****

A kutyusokat a szállodába nem lehet bevinni és sajnos a szállodai szobákban sem szállásolhatóak el , de vannak szuper 4-6-8 személyes vízparti és sima villák amikben a kutyák még szerintem otthonosabban érzik magukat mint a szállodában. Minden villához külön parkolóhely és kis udvar jár , de az egész szálloda területén szabadon mozoghatnak a kutyák. Az érkezéskor a kutyusokat friss víz és jutalomfalat várta. Szarvas gyönyörű és rengeteg kirándulási lehetőség van a környéken is. Pl: Minimagyarország ami 100% kutyabarát Egy éjszakára 6500.-Ft/kutya. Üdv : Anett & Eddie

Sirok, Halháza-Erdészlak Vendégház

Az Erdészlak egy különálló családi ház, konyha, hálószoba, nappali és fürdő, plusz egy hatalmas kert volt egyedül a miénk, így azok a kutyusok, akik lakásban laknak, a nyaralás idejére itt kertet kaphatnak :) A tulajdonos hölgy nagyon rugalmas és kedves volt, gyakorlatilag bárhova mehetett és bármit csinálhatott az eb, tényleg olyan volt, mintha a miénk lenne a ház, cserébe viszont mi is takarítottunk és főztünk, mert ez önellátó hely. Szerintem családnak ideális, nyugodt, csendes, a kutyusokat pedig bátran ki lehet futtatni a hatalmas kertben, biztonságosan meg van csinálva a kerítés végig.

Szentgotthárd  Gotthard Therme és Conference hotel

Többen próbáltuk, így több képet is teszünk fel. 

Nagyon boldogan fogadtak minket, a kutyus kapott tálat, rágókát és lejöhetett velünk ebédelni/vacsorázni is. Mindenki örült nekünk, és megsimizte a kutyusunkat, ha szembe jött velünk. 6000 Ft/ éj/ cavi

Egy órányi útra van a szlovén határ túl oldalán az Orchidea Farm, az Energia park és gyógyvízforrás. Mindkét helyre lehet kutyusokat vinni. Az Energia park ingyenesen látogatható. 


Nyíregyháza Deluxe Apartman (Nyíregyháza, Márvány u. 1.)

Nyíregyháza-Sóstón, családi házas övezetben található az apartman, az állatkerttől és a strandtól sétatávolságban. Egy családi házról van szó, garázzsal, kerti beállóval, saját használatú kerttel, grillezővel. A házban akár 6 személy is kényelmesen elfér. A kutya bárhova mehet a házban és a kertben is, a kerítés biztonságos, nincsenek lyukak, ahol kedvencünk elcsavaroghatna. A földszinten mindenhol kő van, az emeleten viszont padlószőnyeg. A háziak nagyon kedvesek, segítőkészek. A kutyáért nem számoltak fel külön díjat.

Hotel Szépalma

Kutyabarát szálloda a Bakonyban. Mindent biztosítanak a kutyáknak, szükség esetén adnak pokrócot, tápot, rövid időre még kutyafelügyeletet is vállalnak. A kutyák a szálloda teljes területén mozoghatnak, az étterembe is bemehetnek, a szállodában és a közvetlen területen pórázt kell használni. A kutyáért külön díjat számolnak fel. A szobák nem túl nagyok, a környezet csodálatos, a konyhája remek.

Oldalvédelem: A cavalierspaniel.hu összes oldalán megjelenő írásokra a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, azaz mivel minden írás a sajátunk, engedély nélkül kimásolni és máshol közzétenni, az írásos engedélyünk nélkül tilos! Kivételt képez ez alól, amikor a bejegyzés első sora kerül átemelésre, majd a folytatásért az oldalra kattint az olvasó.