Külföld


Isztria, Opatija : Smart Selection Hotel Istra
 

A szálloda belső éttermébe és wellnesbe és a hotel strandjára nem mehetnek be 4 kutyák, de a többi helyre igen. Kutyusokért fizetni kell, napi 13,- EUR. A szállástól kb. 10 perc sétára van kutyastrand, lekerített, folyóvizes slaggal, lassan mélyülő parttal. Szuper hely, mi már negyedszerre voltunk ott. Az éttermek, kávézók abszolút kutyabarátok, mindenhol friss vízzel es kedves szóval fogadjak a 4 lábú családtagokat!Szlovénia, Pension Krek


Bledtől 10 perces autóútra egy kis faluban található, családi vezetésű vendégház, zöld környezetben. Amikor mi ott voltunk, majdnem minden szobában lakott kutyus, sőt, sokan voltak magyarok is. A kutyákat a reggelihez is be lehet vinni az étkezőbe, van külön kutyás és nemkutyás rész, így nem zavarjuk egymást :) Plusz összeget felszámolnak a kutyusért, viszont ezért cserébe bármikor cserélnek törölközőt vagy ágyneműt, ha esetleg kell, gyönyörűen tisztán tartják a szobákat, mi nagyon szerettünk itt lakni.


Horvátország, Umag Villa Victory 

 Tengerhez közeli, kényelmes apartman , homokos part,  medencével, klímával, wifivel ....  Leo a hat órás utat nagyon jól bírta, többször megálltunk. Szálláson kedvesen fogadtak, Leot külön megszeretgették, harmadnapra már fotókat kértek róla.Külön díjat nem számoltak fel! A partra le lehetett vinni, fürdeni kicsit odébb lett volna lehetősége, de nagyon nem volt rá igénye. Éttermekbe bejöhetett velünk, külön itatós tálat kapott friss vízzel. A pincérek mindenhol kedvesek voltak vele.


Olaszország Grado: Belvedere Pineta
 

A tengertől 5 km-re lévő, szálláshely. Többféle szállástípus között lehet választani. Kutyabarát, saját kutyafuttatóval. A homokos tengerpart egy része kutyabarát. Velence, hatalmas galambállománnyal igazi kánaán. Grado belvárosa minden tekintettben kutyabarát. Olaszország, Caorle : Residence Guardamar

Tágas nagy apartmanok, kutyákért nem nem kellett fizetni. 100 méterre a homokos tengerparttól. A környéken nagyon sok kutyus nyaralt, mindenki kedves és barátságos volt. Velence szintén közel van. (itt már Angie is velünk volt)
Horvátország Zaton Holiday Resort 

Hatalmas kemping Horvátországban, kifejezetten családokra szabva. Rengeteg animációs programot kínálnak kisgyerekeknek, van homokos strand, medence, játszótér, színház, több étterem, közért. A nyaralás alatt szinte ki sem kell menni a kemping területéről. A kutyákat szívesen fogadják, van külön kutyás strand is (ez nem túl nagy, de van zuhanyozó, ahol le lehet mosni a kutyust). Elég nagy területen található, ezért érdemes rollerrel vagy más járgánnyal közlekedni, mert nagyok a távolságok. Kistestű kutyáért nem számoltak fel külön díjat.


Lengyelország Słoneczny Apartament, Zakopane

Airbnb-n foglaltuk ezt a szállást, Zakopane központjától 10 perc sétára. Egy galériázott társasházi lakásról van szó, 2-3 fő részre. A galérián vannak az ágyak, a lenti részen a konyha, nappali és a fürdő. A galériára egy elég meredek csigalépcső vezet fel, amin a kutyám nem mert közlekedni, így minden este és reggel ölben vittem fel és le. Nagyobb kutyával ez nem annyira kivitelezhető, de nem biztos, hogy minden kutya tériszonyos. A kutyáért külön díjat számolnak fel.

Ausztria Kint jobb  

Egy magyar család, akik Ausztriában valósítják meg az álmukat. Különböző túrákat szerveznek Ausztriában: kirándulás, síelés, sífutás, futás, biciklizés. Karintiai vendégházukban kutyák is szívesen látott vendégek, van kifejezetten kutyás programjuk is. Aki szereti az aktív pihenést, mindenképpen jelentkezzen egyik túrájukra.


Ausztria Rust  Seehotel Rust

Étterem büfés, így csak a külső helyekre jöhet velünk, ami jó időben nem okoz gondot. Mi mindig szívesen ülünk a friss levegőn. Teraszos hátsó szobát kaptunk, ahonnan gyorsan ki tudtunk menni és nem sok vizet zavartunk


Ausztria Rust Hotel Katamaran

Hotel Katamaran volt a másik, szinten Rust. Itt kifejezetten szerettek minket. Ágyikóval, tálkával és sok sok jutifalattal volt berendezve a szoba. Imádtuk! A teraszról direkt a kertbe ki tudtuk engedni Louist rohangàlni. Csak ajánlani tudom. 

Maga a város és a környék is csodás. Ősszel a legjobb, egy borvidék... így ekkor van a legnagyobb élet itt. Minden étterem és más helyen is nagyon szeretik a kutyákat. Sok kutyás vendég jár ide. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Oldalvédelem: A cavalierspaniel.hu összes oldalán megjelenő írásokra a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, azaz mivel minden írás a sajátunk, engedély nélkül kimásolni és máshol közzétenni, az írásos engedélyünk nélkül tilos! Kivételt képez ez alól, amikor a bejegyzés első sora kerül átemelésre, majd a folytatásért az oldalra kattint az olvasó.